Geloofsviering Roze Zaterdag


In het kader van Roze Zaterdag organiseert de Goudse Raad van Kerken op zaterdag 23 juni om 11.00 uur in de Sint-Janskerk te Gouda een geloofsviering.

De viering
Het thema is: ‘Gods liefde schept ruimte voor iedereen’.
Voorgangers zijn ds. Dick Eric van Dorsten (PKN), pastoor Dick van Klaveren (Rooms Katholieke Parochie) en ds. Kim Magnee-de Berg (Federatie Gouda).

Medewerking wordt verleend door onder meer de Goudse zangeres Elise Mannah en Rik Zutphen alias de Droominee. Ook is een gebarentolk aanwezig.
Na afloop van de geloofsviering, die een uur zal duren, kan worden nagepraat bij een kop koffie.

Voor vragen over de viering kunt u contact opnemen met Jan Willem Fortuin.

Sint-Janskerk
Het adres van de Sint-Janskerk is Achter de Kerk 16, 2801 JX Gouda.

De ingang voor de geloofsviering is aan de zuidkant van de Sint-Janskerk, zij-ingang Willem Vroesenplein/Achter de Kerk 16. De Sint-Janskerk ligt op ongeveer 12 minuten loopafstand van NS-station Gouda. >>

Vervoer
Op Roze Zaterdag 23 juni zal de NS busvervoer naar Gouda inzetten in verband met geplande werkzaamheden van ProRail op het spoortraject. In het centrum van Gouda kan uitsluitend betaald worden geparkeerd. 

Oproep voor vrijwilligers
Voor taken voor, tijdens en na de viering is de voorbereidingsgroep voor die viering op zoek naar vrijwilligers. Taken liggen bv. op het gebied van opbouw en opruimen, en van gastvrijheid voor en na de viering. Aanmelding als vrijwilliger en/of vragen daarover s.v.p. per mail naar Mart van de Kamp >>