Gouds Sustainable Food Event 

Anders eten, langer genieten


Lekker eten en oog voor de aarde! Wil jij ervaren hoe dat samen gaat? Kom dan op woensdagavond 10 oktober naar het Gouds Sustainable Food Event in het Wellantcollege, Ronsseweg 555.

Programma
18.30-19.30 uur Heerlijke 3-gangenstreekmaaltijd klaargemaakt door de eco-leerlingen van het Wellantcollege met producten uit de omgeving van Gouda via Rechtstreex.

19.30-20.00 uur Koffie en thee met wat lekker duurzaams erbij van Gouds Lunchcafé curcuma en winkel & lunchroom Your Foodprint.

20.00-22.00 uur Inspiratiesessie met Hanneke van Ormondt van Urgenda en Adrian de Groot Ruiz van True Price. Hoe zit het nou met duurzaam eten? Wat is de echte prijs die ons voedsel kost?

Test wat je weet -  of misschien juist niet – van duurzaam eten in een uitdagende pubquiz. Help jezelf en anderen bij het maken van goede keuzes, dingen waar je de dag erna gelijk al mee kunt beginnen!

Aanmelden
Meld je aan vóór 1 oktober  op www.duurzaamheidsdaggouda.nl.

Meld je snel aan voor de streekmaaltijd,  Vol is vol! Kosten slechts  €7,50 p.p., scholieren en studenten maar €5,-. Contant betalen op locatie, pinnen is niet mogelijk.

De rest van het programma is vrij toegankelijk, toegang gratis, inloop tussen 19.30 en 20.00 uur.

Het Gouds Sustainable Food Event is een initiatief van de Raad van Kerken Gouda, het Humanistisch Verbond, Fairtrade Gouda, IVN en NIVON in samenwerking met het Wellantcollege en de gemeente Gouda. Het is een vervolg op de Duurzaamheidsdag Gouda van oktober 2017 in het Coornhert Gymnasium..