Zomeractiviteiten
In de zomer liggen veel activiteiten stil. Tegelijk er zijn veel mensen die niet op vakantie kunnen. Voor hen en iedereen die daaraan behoefte heeft, bieden verschillende kerken de mogelijkheid aan voor een kopje koffie en een gesprek. 

Koffieochtend Vaste Burcht

Iedere donderdag staat de deur van de Vaste Burcht open van 10 tot 12 uur. Iedereen kan binnenlopen voor een kopje koffie en een stuk gezelligheid.

Inloopochtend in De Veste

Elke derde dinsdag van de maand is er in De Veste  een Inloopochtend met koffie. In juli is dat 16 juli, in augustus is dat dinsdag 20 augustus. Iedereen die behoefte heeft aan een kopje koffie en/of gesprek is welkom vanaf 10:00 uur.

Afbeelding van WhatsApp op 2024 06 26 om 13.44.58 b766b020

Huiskamer Ontmoetingskerk

In de Huiskamer staat altijd een pot koffie klaar, iedereen kan er even binnenwandelen. Een gesprek kan maar hoeft niet.
De Huiskamer is open op 3 juli, 10 juli, 17 juli, 14 augustus en 21 augustus van 11  tot 16 uur.

Huiskamer Goverwelle

Elke dinsdagmiddag van 14.30 – 16.30 in de koffieruimte van de Oostpoort.
Voor iedereen die een ander wil ontmoeten en het fijn vindt om contacten te onderhouden of nieuwe contacten te maken. 

Kerk is open - Oud Katholieke Kerk

De Oudkatholieke Kerk biedt elke donderdag van 13 tot 15 uur de gelegenheid voor een moment van stilte en het aansteken van een lichtje. Daarvoor staat bij de openstelling het kaarsenrek voor in de kerk en is er een blad met eenvoudige gebeden. U bent van harte welkom!.

Inloophuis Domino

Inloophuis Domino biedt tal van activiteiten. U kunt vrijblijvend binnenlopen voor een kop koffie of thee, een gezellig praatje, een spel of zomaar. Ook zijn er regelmatig crea-avonden.